Never a dull moment…Blijf bij in de wereld van marketing

De wereld van de marketing is constant in beweging. Wat vandaag een trend is, is morgen een gewoonte en overmorgen alweer achterhaald. Wil je als ondernemer op de hoogte zijn van wat er speelt in de wereld van marketing en hoe je je bedrijf het beste in de markt zet, dan kun je vertrouwen op de kennis van Qyn. Op Qyn nieuws leer je meer over de laatste trends en hoe ze jouw bedrijf tot voordeel kunnen zijn.

De voordelen van digital signage

Als expert op het gebied van digital signage (ook weel ‘narrowcasting’ genoemd) kan Qyn je als geen ander vertellen wat je als ondernemer kunt doen om jouw bedrijf goed in de markt te zetten. De voordelen van digital signage zijn heel makkelijk samen te vatten: Het is snel, goedkoop en makkelijk.

Snel

Een advertentie voor digital signage is relatie snel in elkaar gezet. Bovendien kun je de content altijd aanpassen aan je actuele aanbod. Dit zorgt ervoor dat deze vorm van adverteren veel flexibeler is dan reguliere advertentiekanalen. Voor jou als ondernemer betekent dit dat je snel kunt inspelen op wat de markt van je vraagt.

Goedkoop

Digital signage richt zich direct tot je potentiële klanten. Deze beperkte reikwijdte zorgt ervoor dat je per advertentie relatief minder geld betaalt om je doelgroep te bereiken. Dat maakt deze vorm van adverteren dus vele malen goedkoper dan bijvoorbeeld adverteren op TV of in de krant.

Makkelijk

Je hoeft voor digital signage geen ingewikkelde animaties of chique graphics uit de kast te halen om indruk te maken op je publiek. Sterker nog, eenvoud scoort in de regel beter dan mooidoenerij. Vandaar dat je dus relatief eenvoudig een advertentiecampagne kunt opzetten zonder dat je geld en moeite hoeft te investeren in mooie commercials.