Studeer voor commercieel administratief medewerker

Op zoek naar een andere baan en wil je graag als commercieel administratief medewerker werken? Met een goede opleiding maak je zeker meer kans op de arbeidsmarkt. Een opleiding voor commercieel administratief medewerker kun je bij meerdere opleiders volgen maar denk ook eens aan Fabius opleidingen. Zij verzorgen een goede opleiding waarbij ingespeeld wordt op de praktijk en jij goed voorbereid naar werk kunt zoeken.

Hoe is de opleiding samengesteld?

De opleiding tot commercieel administratief medewerker bestaat uit 40 lessen die je samen met andere mensen in een klas volgt. De lessen nemen een dagdeel van 3 uur in beslag. De opleiding bestaat uit twee delen. In het eerste deel word je opgeleid tot administratief medewerker en het tweede deel is een vervolgopleiding waarin je je specialiseert als commercieel administratief medewerker. Het vervolg kun je alleen doen als je eerst het deel voor administratief medewerker gevolgd hebt. Je krijgt voor beide delen een diploma als je slaagt dus je bent daarna in het bezit van papieren die je een betere kans geven een baan te vinden.

Kies ook voor de vervolgopleiding

De vervolgopleiding tot commercieel administratief medewerker bestaat uit twee delen. Dit zijn de commerciƫle vaardigheden en de commerciƫle administratie. Voor beide delen geldt dat je een apart examen krijgt en als je ervoor slaagt krijg je een diploma.

Leer communiceren en commercieel denken

Een commercieel administratief medewerker komt veel met klanten in contact en daardoor is iedere dag weer anders. Je werkt op commercieel gebied mee aan de administratie van je bedrijf en speelt daar een ondersteunende rol in maar omdat je met klanten werkt buiten de organisatie leer je ook daarmee omgaan. Communicatie is een belangrijk punt en daar wordt dan ook veel aandacht aan besteed zodat je na het volgen van de opleiding dit ook prima in de praktijk weet toe te passen.