Volg een opleiding voor commercieel medewerker binnendienst

Werk je graag voor andere mensen en houd je van een goede communicatie met anderen? Als commercieel medewerker binnendienst vorm je een spil tussen je collega’s die op verschillende afdelingen werken en probeer je problemen die er kunnen ontstaan zo goed mogelijk op te lossen. Daarnaast kom je in deze functie ook in contact met klanten en daarmee wil je uiteraard zo goed mogelijk communiceren.

Inhoud van de opleiding

Voordat je kunt werken in een dergelijke functie is het zeker wijsheid er een goede opleiding voor te volgen. Kijk eens op https://www.fabiusopleidingen.nl/opleidingen/commercieel-medewerker-binnendienst/ wat de mogelijkheden zijn. Bij Fabius kun je kiezen voor een opleiding Commercieel Medewerker Binnendienst die 13 maanden duurt. De opleiding zelf bestaat uit 45 lessen in totaal. Tijdens de eerste 30 lessen die ieder 3 uur duren word je opgeleid tot administratief medewerker. Als je deze lessen gevolgd hebt en het examen met succes hebt afgelegd kun je doorgaan naar het tweede deel van de opleiding. In de resterende 15 lessen leer je wat het werk als commercieel medewerker binnendienst inhoudt.

Behandel klanten op de juiste manier

Als commercieel medewerker doe je heel uiteenlopende werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan contact met klanten onderhouden en het oplossen van klachten. Als je klanten op een correcte manier behandelt blijven ze ook klant en dat is natuurlijk alleen maar goed voor het bedrijf waar je werkt. Ook binnen het bedrijf zelf speel je een belangrijke rol omdat je een verbinding vormt tussen de mensen op de verschillende afdelingen.

Opleiding op veel plaatsen mogelijk

Wanneer je kiest voor een opleiding van Fabius heb je geen speciale vooropleiding nodig. De opleidingen worden op verschillende plaatsen door het land gegeven dus is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Voor meer informatie over de mogelijkheden kijk je het beste even op de website.